Salgspartner og Co-founder

  • 4 måneder siden
  • 0 har ansøgt
  • 182 visninger

Beskrivelse

Søger outreach- og salgskompetencer

Vil du være en del af founderteamet i en spændende startup og have ansvaret for salg og udvide til nye markeder?

ObTek startede i 2018 og er en dynamisk startup, som udvikler hardware til hygiejnisk håndvask og har fået meget fokus under den aktuelle COVID-19 situation. Produktet hjælper brugere til at skrubbe sæben i længere tid under håndvask og dermed mindske smittespredning. Vores første målgruppe er børnehaver, hvor vi vil hjælpe pædagoger og børn med at få en bedre vane. Men vores produkt kan bruges på andre markeder også, såsom hospitaler, restauration og fødevareproduktion. Vi har fået founding fra Innobooster og Grant Solutions samt modtaget Venture Cup Startup Mentor’s præmie.

Vi søger en co-founder med salg og forretningsudviklings kompetencer. Du vil blive en fast del af vores dedikerede founder team og have det daglige ansvar for salg.

Dine opgaver omfatter blandt andet:

-      Deltage aktivt i søgen efter nye strategiske kundeemner, herunder forhandlinger og medansvar for kundeintegration

-      Udarbejde markedsføringsplaner

Dine kvalifikationer

-      Du er tryg ved at være co-founder og have del i ansvaret for firmaets udvikling

-      Du kender værdien af at dele dine indsigter med produktudviklingsteamet

-      Du har gode kommunikationsevner og er flydende i dansk og engelsk

Vi tilbyder

-      Kreativ frihed mht. fremgangsmåde og udvikling af strategier ift. salg

-      Personlig og faglig udvikling i et stærkt team med en uformel omgangstone

-      Blive en del af startup-miljøet

Som et startup i en tidlig fase kan vi ikke tilbyde en stor løn, men tilbyder en konkurrencedygtig pakke af warrants og muligheden for at investere i en virksomhed med globale ambitioner, hvor dine egne kompetencer hjælper med at sikre succes.

Hvis du er interesseret og har ovennævnte kvalifikationer, men ikke er helt klar til at afslutte dit daglige job - så er det også en mulighed at starte som deltid.

ObTek består af Isa, Lea og Frederik. Vi er alle uddannet designingeniørere fra DTU. Vi brænder alle tre for vores produkt og deltager alle i udviklingsplanerne. Frederiks rolle er at udføre disse produkt udviklingsplaner og arbejder med at teste og producere. Isas rolle er kundekontakt, forretningsmodel, hente brugerfeedback samt netværk i diverse kredse. Leas rolle er budget, administration, fondsansøgninger samt hente brugerfeedback.

For yderligere information kontakt Lea Würtz Kristensen på leawk@obtek.dkeller 20315405.

Med venlig hilsen

Lignende opslag som kunne have interesse

ansøg

Del dette opslag