Søger tredje mand

  • 9 måneder siden
  • 0 har ansøgt
  • 204 visninger

Beskrivelse

Kort om vores forretningside:

 Økologiske, veganske og bæredygtig cocktails lavet på en base af overmodne bananer. Forretningsideen er stadig under udvikling og næsten alt står åben for diskussion. Det er essentielt for samarbejdet at du er klar over at projektet er i en meget tidlig udviklingsfase og der skal bruges tid på at teste diverse smagsvarianter.


Vi søger en profil som er stærk indenfor grafisk design. Du er ambitiøs, kreativ og ikke bange for at få beskidte negle. Vi er fleksible ift. din involvering i projektet, afhængig af hvad der passer dig og hvilken profil du er.


Det nuværende team består af Niclas og jeg.

Vi som team, er ambitiøse og dedikeret. Vi sidder til hverdag på CSE’s kontorpladser, som er en del af CBS. Vi er henholdsvis 20 & 21 år gamle og studere begge.


Selvom du umiddelbart ikke passer ind i profilen hører vi gerne fra dig, hvis det helt rigtig match viser sig er vi åbent for alt.

Vi er meget interesseret i at få feedback på vores idé og hører også gerne fra dig, hvis du føler du kan bidrage med noget, eller bare vil tage en uformel snak over en kop kaffe.


Synes du det lyder spændende og har du flere spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig her på siden eller på

fs@oelbong.dk

.

Lignende opslag som kunne have interesse

ansøg

Del dette opslag