Om KAEM

Vision

Vi vil gøre det nemmere for (potentielle) iværksættere, unge såvel som gamle, at finde ligesindede medspillere til nye, spændende projekter.

Om KAEM

KAEM er resultatet af et ønske om at skabe et fællesskab af iværksættere, for iværksættere. KAEM har til formål at give brugere mulighed for at udnytte den teoretiske baggrund, og de ressourcer, som de har til rådighed, i spændende nye projekter. KAEM skal forbinde iværksættere fra samtlige videregående uddannelser, forskellige job og brancher i ét netværk, hvorfra de kan hente hjælp fra relevante kompetencer hos andre ligesindede.

Når du får idéer, vil den første mur du vil ramme er mangel på netværk. I dag handler det om netværk, netværk, netværk.. Men hvad hvis i stedet for at du skulle ud og opbygge et netværk, så kunne du lade netværket komme til dig? Det er grundstenen i KAEM.

Tiden er perfekt til en social platform for iværksætteri og entreprenørskab. Dét at ville slå sig ud som selvstændig er ikke så tabu som tidligere - tværtimod. Flere og flere prøver i dag. Det vil vi hjælpe med. Vejen som iværksætter kan nemlig være ensom og hård. Vi kan ikke love at gøre den nemmere, men vi vil forsøge, i fællesskab, at gøre den sjovere og tilbyde et socialt aspekt til rejsen.

Forestil dig dette..

Susanne er en 46 årig sygeplejerske, som har arbejdet hele sit voksenliv inden for sundhedsvæsnet. Hun er en familiekvinde med 3 børn og er lykkelig gift. Hun har fået en genial idé til en mobil applikation, som ikke bare vil spare sundhedsvæsnet for millioner af kroner hvert år, men bedre endnu, ville kunne redde liv. Hun har ikke opbygget et netværk. Hun ved ikke hvor hun skal starte. Hun lægger idéen på hylden fordi "der er nok en anden som kommer på noget lignende".

Problemet hér er at det ikke altid er en selvfølge. Det er her at KAEM kommer ind i billedet. Vi vil være det første folk tænker på, når de får gode idéer. Vi vil være stedet hvor man opsøger information, råd og kompetencer.

Lyder det interessant?

Se med dine egne øjne hvad det hele handler om.
Opret dig nu og prøv alle de funktioner som KAEM kan tilbyde.