Før du opretter

Her er en kort guide til hovedfunktionerne på KAEM og forklaring af hvornår du burde oprette hvad.

Denne side indeholder retningslinjer, og ikke regler. Den er skrevet for at give en bedre forståelse og oplevelse af platformen.

Diagram over teams, projekter og opslag på KAEM

Teams

Teams er til folk, som ikke vil begrænse sig til ét bestemt projekt. Teams kan have flere projekter samt opslag under sig. Det kan være, at du har samlet de perfekte medspillere omkring dig uden at have kun 1 projekt i tankerne.

Opret et team hvis..

  • Du har en samling af medspillere, hvor I ikke vil begrænse jer til 1 projekt
  • Du ønsker et lukket rum, hvor kun medlemmer af teamet kan chatte og interagere med hinanden

Projekter

Projekter er kernestenen af KAEM og er selve idéen, produktet eller servicen. Projekter inddeles i 1 af 4 stadier: Idé, Produkt eller prototype, Go to market eller Vækst og udvidelse. Projekter kan også gøre brug af en tidslinje, hvor man offentligt kan fremvise mål/milestones.

Projekter er altså ideelle uanset hvor på rejsen man er og hvad man ønsker. Det kan være at man blot vil fremvise sit seneste projekt eller at man vil have feedback på sin seneste idé.

Opret et projekt hvis..

  • Du ikke er helt sikker på hvilken form for medspiller/partner du søger
  • Du vil fremvise din idé eller projekt
  • Du ønsker feedback på din idé eller projekt
  • Du ønsker et lukket rum, hvor kun projektmedlemmer kan chatte og interagere med hinanden

Opslag

Opslag kan oprettes på vegne af dig selv, team eller et projekt.

Hvis du ved hvilke kompetencer du ønsker, så er opslag særdeles brugbare i og med at KAEM vil automatisk notificere brugere, som har de kompetencer du søger, når du opretter opslaget.

Opret et opslag hvis..

  • Du søger en person eller flere på vegne af dig selv, dit projekt eller team
  • Du ved hvilke kompetencer du har behov for
  • Du vil udnytte KAEM's automatiske notifikationssystem

Hvad er forskellen på projekter og opslag?

Hvis du står i en situation hvor du mangler medspillere og du ved helt præcist hvilke kompetencer dine kommende medspillere skal have, så skal du oprette et opslag. Det kan enten være på vegne af et team, projekt eller blot dig selv. Hvis du opretter et opslag på vegne af et team eller projekt, så vil disse blive kædet sammen med opslaget.

Det smarte ved at oprette opslag hvor du har valgt kompetencer, er at alle brugere på KAEM som har disse kompetencer (og slået disse notifikationer til), vil automatisk modtage en besked at deres kompetencer er efterspurgt i et nyt opslag. På den måde er du sikker på at de rigtige søgende bliver opmærksomgjort på din efterspørgsel.

Fiktivt eksempel på brugen af hovedfunktionerne

Carsten, Peter og Mia har fundet hinanden gennem KAEM. De har en masse fede idéer, som de vil arbejde på sammen. De opretter et team, hvor de under dette team opretter to projekter.

Til det første projekt finder de dog hurtigt ud af at de har behov for en, som kan hjælpe dem med at programmere en mobilapplikation. De opretter et opslag på vegne af dette projekt.

Til begge projekter er markedsføring nødvendigt, så de søger en person som ønsker at blive en del af deres team og hjælpe dem med nuværende og kommende projekter. De opretter derfor et opslag på vegne af deres team.

Generelt omkring oprettelse på KAEM

Stort set alt hvad der kan oprettes, hvad enten det er et team, projekt eller opslag, kan gøres "privat" ved oprettelse.

Vi bestræber os efter at platformen ikke kun handler om fremvisning, men også muligheden for bedre samarbejde på projekter.

Et team kan f.eks. oprettes privat og det vil sige at det ikke er offentligt tilgængeligt på platformen. Du kan herefter invitere din venner til teamet og I kan benytte jer af teamfunktioner uden at være vist nogen steder på siden.

Nå ud til flere

En velskrevet oprettelse af et team, projekt eller opslag betyder større sandsynlighed for bedre outreach. Hos KAEM ønsker vi selvfølgelig at du finder det du søger, at du får god exposure for dine seje projekter og at du generelt får success med hvad du nu måtte begive dig ud i.

Når f.eks. et projekt bliver oprettet, som har en god beskrivelse samt billede, så gør vi alt hvad vi kan for at markedsføre dette på sociale medier og vores andre kanaler.

Det har to fordele: Vi hjælper dig med at nå ud til flere folk samtidigt med at vi reklamerer for platformen. Derfor; hvis du bruger lidt ekstra tid på at oprette noget lækkert herinde på KAEM, så er det en win-win situation for alle.

Lyder det interessant?

Se med dine egne øjne hvad det hele handler om.
Opret dig nu og prøv alle de funktioner som KAEM kan tilbyde.