Cofounder og sales manager søges til nyt møbeleventyr og et startup i vækst

  • 3 år siden
  • 0 har ansøgt
  • 867 visninger

Beskrivelse

by HARALD HERMANRUD vokser og der er behov for ekstra arbejdskraft. Derfor søges en cofounder og salesmanager der sammen med virksomhedens indehaver og designer skal sætte gang i virksomhedens vækstpotentiale. Du bliver første partner i et team på i tre personer som skal løfte opgaven om at skabe et internationalt varemærke som designer, producerer, markedsfører og sælger møbler. Det prisvindende reolsystem HOMER er vores første produkt som i dag forhandles af flere high-end møbelhuse i Danmark.
Om os

Vores mission er at forene godt håndværk, moderne design og en bæredygtig livsstil i møbler som kan pakkes, lagerføres og sendes fladt – på en måde som belaster miljøet minimalt. Vi stiler efter at skabe et produktsortiment og en virksomhed der frigør sig fra skiftende trends og appellerer æstetisk, etisk, praktisk og egoistisk til mennesker. Visionen er at skabe et nyklassisk varemærke der gør op med køb-og-smid-ud-kulturen, og som leverer møbler den korteste vej fra producent til kunde. Se mere på www.haraldhermanrud.dk.

Stillingen

Som cofounder og stærk brand-ambassadør skal du efter den nødvendige oplæring og introduktion til vores møbler, værdier og forhandlere, både selvstændigt og i tæt samarbejde med founder, servicere, udvikle og understøtte vores forhandlernet i nysalg og markedsføring.

Opbygning af gode, professionelle relationer til forhandlerne, er grundlaget for din fremtidige succes. Du går ikke af vejen for nogen opgaver uanset karakter, når blot de understøtter den samlede forretning og forhandlernes forretning og succes.

Ideelt set har du også en ambition og interesse for på sigt at drage nytte af din knowhow i en mere administrativ og ledende rolle indenfor salg, kundekontakt og opbygning af teams.

En af de første vækstopgaver er at udvide hjemmemarkedet og forhandlernetværket fra Danmark til Sverige. Det vil indebære rejseaktivitet på 15-25 dage årligt. Inden for det første år skal du i samarbejde med founder også være med til at udvikle teamet internt og hverve en tredje cofounder indenfor e-commerce og SoMe.

Dine kompetencer

Du er en født manager der skaber værdi ved at engagerer dig i mennesker, motivere og hjælpe gennem tydelig kommunikation. Du kan ubesværet og professionelt omstille dig fra diplomatiske forhandlinger i et mødelokale til en vellidt kammerat udenfor.

Det er desuden vigtigt at du kan forholde dig til virksomhedens værdisæt og vision, ligesom det er en fordel hvis du har sans før økonomi og forretningsudvikling. Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Vi tilbyder

Hurtigst muligt.

Kontakt og søg

Ring endelig for spørgsmål og send dit CV på mail – jeg glæder mig til at høre fra dig!

+45 2973 8558 | info@haraldhermanrud.dk | www.haraldhermanrud.dk

Om projektet

Vores mission er at forene godt håndværk, moderne design og en bæredygtig livsstil i møbler som kan pakkes, lagerføres og sendes fladt – på en måde som belaster miljøet minimalt. Vi stiler efter at skabe et produktsortiment og en virksomhed der frigør sig fra skiftende trends og appellerer æstetisk, etisk, praktisk og egoistisk til mennesker. Visionen er at skabe et nyklassisk varemærke der gør

... Læs mere om projektet

Lignende opslag som kunne have interesse

ansøg

Del dette opslag