Design mock-ups til KAEM mobil app

  • 1 år siden
  • 4 har ansøgt
  • 434 visninger

Beskrivelse

KAEM, platformen som du sidder på lige nu, skal i fremtiden have en mobil app. Det er ikke højeste prioritet lige nu, men der er nogle grundlæggende ting, som vi gerne ville have styr på inden vi begynder at kode amok.

Vi søger derfor én som kunne være interesseret i at komme med nogle design mock-ups og forslag til, hvordan Danmarks kommende største sociale platform for iværksætteri skal se ud på mobile enheder. Det ville helt klart være en fordel hvis du havde lysten til at "sætte dig ind i" KAEM og forstå visionen for platformen. Målgruppen er primært 18 til 35 årige, som jonglerer med en masse i deres hverdag.

Rent teknisk vil mobilapplikationen være kodet til både iOS og Android og derfor betyder det ikke det store hvilket OS der tages udgangspunkt i, når mock-ups bliver lavet.

Mobilapplikationen skal tage udgangspunkt i hjemmesiden her. Det vil være de samme funktionaliteter og meget gerne den samme form for designmæssige opsætning. Simpelt, semi-flat og intuitivt.

I første omgang ønskes der mock-ups til følgende screens:

  • ​App start/Splash
  • Login
  • Opret bruger
  • Opsætning af profil
  • Menu & Navigering
  • "Min side"


Disse screens repræsenterer selvfølgelig kun en brøkdel af KAEM, men vil danne et godt grundlag for starten af udviklingen på mobilapplikationen. Herunder lige et par ord tilknyttet til de forskellige screens:

App start/Splash

Denne screen er det første man ser, når man åbner mobilapplikationen. Det er denne screen som bliver brugt til lige at holde brugeren tilbage et par sekunder, mens man laver nogle bagvedliggende checks. Her tænker vi en simpel side med KAEM logo på vores blå baggrundsfarve, hvor der nedenunder måske kunne være et iværksætter-quote.


Login og Opret bruger

Disse screens burde sige sig selv. Der skal dog være mulighed for at kunne logge ind eller oprette sig gennem sociale netværk som facebook og linkedin.


Opsætning af profil

Her tænker vi samme fremgangsmetode som på hjemmesiden, hvor opsætningen af ens profil er opdelt i 3 trin: "Fortæl om dig selv", "Vælg dine kompetencer", "Indsæt dit profilbillede".


Menu & Navigering

Her tænkes hovednavigationen i mobilapplikationen, som kunne indeholde samme menupunkter som hjemmesiden havde: "Min side", "Notifikationer", "Indstillinger", "Log ud". Derudover ville det være fedt, hvis vi kunne vise brugerens profilbillede samt lidt informationer. Se f.eks. https://i.pinimg.com/originals/e2/34/c8/e234c8a839c711736df94e0709628766.jpg


Min side

"Min side" er siden, hvor man kan se alle aktiviteter. Som udgangspunkt skal det være samme opsætning som "Min side" på hjemmesiden her, men selvfølgelig tilpasset til mobilen.


Sådan ansøger du

Vi ser selvfølgelig helst at du ansøger gennem KAEM med en tilknyttet besked, som indeholder et link til tidligere arbejde samt en pris.. Alternativt skal du være velkommen til at sende en mail på ts@jumdum.com.

Vi vil blandt de søgende vælge et par stykker, så vi har lidt forskellige designs at gå ud fra. Så selvom der kunne komme en masse ansøgere, så hold dig endelig ikke tilbage.


Om teamet

KAEM teamet er lavet med det formål at oprette indhold på vegne af KAEM - hvad enten det kunne være opslag, projekter eller noget helt tredje. Vi er dem, som har været med helt fra starten. Vi sparre...

... Læs mere om projektet

Lignende opslag som kunne have interesse

ansøg

Del dette opslag