Gixter søger CMO

  • for 5 år siden
  • 0 har ansøgt
  • 1192 visninger

Beskrivelse

Gixter har en stærk vision. Lad os have mere livemusik i verden! Gixter er en online platform til direkte booking af musikere, bands og DJs, uden et dyrt bookingbureau som mellemled. Gixter er den første af sin slags til at disrupte festmusikmarkedet i Danmark, ved hjælp af gennemskuelighed, en anderledes forretningsmodel og brugerdrevet innovation.

Siden lanceringen af Gixters prototype i år 2017, har påskønnelsen af bookingplatformen været voksende. Gixter står nu overfor en spændende relancering, og i forbindelse med det, leder vi efter en talentfuld Chief Marketing Officer, der er klar til at tage vores marketing til et højt niveau, som ønsker at være med på rejsen om at skabe en international forretning.

Hos Gixter bliver du en del af et stærkt team med to ildsjæle, der værdsætter passion, eksekvering og fejring af de små succeser. Vi er fokuserede på at digitalisere markedet ved at implementere teknologi, som gør produktet unikt og skaber en fantastisk brugeroplevelse. Som Chief Marketing Officer er du ansvarshavende for markedsføringsstrategien og eksekveringen af denne, med sparring fra resten af teamet. Gixter har alle nødvendige kompetencer til at realisere virksomhedens store ambitioner, når en CMO kommer med ombord.

Som vores CMO forventer vi at du:
- Forstår vigtigheden af professionel tilgang til kommunikation
- Styrker virksomhedens værdier overfor målgruppen
- Udarbejder marketingplaner og strategier 
- Er ansvarshavende for den daglige drift af virksomhedens SoMe kanaler
- Minimum kan arbejde 20 timer om ugen 

Vi tilbyder:
- Medejerskab i Gixter alt efter kompetencer 
- Fleksible arbejdstimer
- Kontorplads i hjertet af Århus i et hyggeligt musikalsk miljø
- Frokostordning & kaffe ad libitum

Har du mod på at være med? Send venligst din ansøgning, CV og Linkedin profil ?
OBS. Du skal gøre dig klar på et højt energiniveau og masser af high fives!

Hvis du har nogen spørgsmål, er du varmt velkommen til at henvende dig til CEO & Founder, Laurits Håkansson - laurits@gixter.dk Se mindre

Lignende opslag som kunne have interesse

ansøg

Del dette opslag