HomePal søger partner til at digitalisere det danske boligmarked

  • for 4 år siden
  • 0 har ansøgt
  • 1060 visninger

Beskrivelse

Co-founder/partner søges til HomePal

Vi har travlt og søger derfor en co-founder/partner til at vækste HomePal.

Den ideelle partner har kendskab til boligmarkedet og er stærkt inden for produktudvikling og/eller online markedsføring.

Den ideelle partner har internationale ambitioner og indstillet på at flytte til udlandet for at forfølge HomePal-drømmen. 

​Om HomePal

www.HomePal.dk

HomePal er en online markedsplads for boliger, som automatisk og hurtigt matcher købere og sælgere, som begge sparer flere tusinde kroner på bolighandlen. Vi er et alternativ til ejendomsmæglere.

Vores digitale boligmarked fungerer på samme måde som en dating-side, hvor vi automatisk matcher boligkøbere og boligsælgere. Når der er et match, kan køber og sælger straks kontakte hinanden og aftale en boligfremvisning. Når handlen skal gennemføres, står HomePal til rådighed for at hjælpe med papirarbejdet. Alt klares hurtigt og digitalt.

Vi fokuserer på generiske boliger, dvs. andelsboliger, ejerlejligheder og villalejligheder.

Der er mange fordele ved vores koncept, og vi vil naturligvis gerne give en dybere præsentation af virksomheden.

Vores boligplatform bående 4. februar, og vi har ca. 300 aktive boligsælgere og boligkøbere, der primært søger eller sælger bolig i København og Københavns omegn.

​Partnerskabets vilkår

Formen, konstruktionen og vilkårene for et partnerskab er ikke fastlagt på forhånd og vil afhænge af kemi, ønsker, kapacitet, investeringsbeløb mv.


****

Vi håber at høre fra interesserede personer.


Vh. Rasmus Albrechtsen, stifter

rasmus@homepal.dk

Lignende opslag som kunne have interesse

ansøg

Del dette opslag