Partner til handelsportal

  • for 6 år siden
  • 1 har ansøgt
  • 1962 visninger

Beskrivelse

Min partner Nicolas og jeg søger en partner til udviklingen af handelsportal, det vi søger er en datamatiker, softwareingeniør eller lign.

Om siden:

Virksomheden er en formidlingsplatform for musikere, hvor de kan sælge beats/instrumentaler primært til kunstnere som ønsker at lave vokal over de instrumentale musiknumre. Derudover skal siden henvende sig til folk, som ønsker at købe musik til eksempelvis brug i reklamefilm eller lign. 


Vi vil lade det være op til dig at fortolke den tekniske løsning, men det er et krav at du besidder nye teknologier. Du skal have kvalifikationer der gør at du kan arbejde selvstændigt med frontend UI, backend og database design.Naturen i vores produkt kræver desuden at du er i stand til serverside at kunne encode lydfiler med et "vandmærke".


Vi tænker at du har kendskab til .NET framework / PHP, HTML5 + CSS3, JavaScript, Angular og jQuery. Det er naturligvis også et krav at vores produkt virker som cross platform, så forståelse for diverse browsere og enheder er et krav.

Vi befinder os i Århus, derfor så vi gerne at du var lokaliseret i nærheden.


Vi vil stå for eksekvering af konceptet, dertil eksempelvis markedsføring, økonomistyring, salg mm. Derudover besidder vi et stort netværk indenfor branchen, samt en vis grad af “know how” hvilket naturligvis gør arbejdet med projektet mere lige til. 


Kontakt mig for yderlig info.

Lignende opslag som kunne have interesse

ansøg

Del dette opslag