Programmør søges til nyopstartet projekt

  • 1 år siden
  • 1 har ansøgt
  • 385 visninger

Beskrivelse

Er du dygtig til det du gør og elsker du at gøre det? Så er du måske den vi leder efter!Vi søger en programmør til et projekt som omhandler programmering af en website som skal kunne indeholde brugeranmeldelser, en masse data fra virksomheder. Derudover skal der være stor fokus på brugbar databehandlingen som skal kunne bruges i analyse og statistik for virksomhederne. Vores website skal have en platform til både forbrugeren, men også til virksomheder. Der skal senere hen i processen kunne tilknyttes en app til platformen og det styrker derfor din position, hvis du også har kompetencer indenfor dette. 

VI har ikke fastsat os på noget sprog endnu, men vi ville foretrække at der findes kompetencer indenfor HTML, CSS & Javascript, men som sagt er vi ikke fastlagt på sproget. 

Ideen ned på det helt præcise detalje niveau, ønsker vi gerne at drøfte på et møde med dig, hvis du er interesseret i at være med på et spændende projekt med et topmotiveret og kompetent team.

Om teamet:

Silas Krogen
21 år, jeg er færdiguddannet finansøkonom, og til sommer går jeg ind og læser på CBS samtidig med at vi har det her projekt kørende som bliver mit primær fokus og CBS Sekundær fokus.
Mine kompetencer: visionære, ide, strategi, ledelse, marketing,  branding, forhandling og det kommunikative.


Mario Rosenvold:
22 år, færdig med en bachelor i jura til sommer.
Kompetencer: juridisk, strategisk, ide, vision, branding, administrativt, kommunikativt

 
Andreas Ravnsted:
Færdiguddannet revisor inden så længe, arbejder hos Christensen Kjærulff Statsautoriseret Revisionsaktieselskab.
Kompetencer: økonomi, regnskab, bogføring og administrativt arbejde.

Mario og Jeg har gået i HHX klasse sammen og har arbejdet på flere mindre og større projekter sammen og ved vi arbejder yderst kompetent sammen, Andreas har gået på samme HHX som os, og er tilknyttet da han personlighedsmæssigt passer perfekt ind i virksomhedens værdier og hans kompetencer er af høj kvalitet.

vi lægger stor vægt på personerne i det team der er omkring virksomheden. Personlighed og kompetencer vægtes lige højt, vi mener der er plads og brug for alle typer. 

Hvad forventes af dig: 

- Kompetencer indenfor programmering af websites og apps

- Kan arbejde i teams

- Du er en person som kan og vil tage ansvar

- Ønsker at være med i projektet på længere sigt

-(Må gerne have et flair for design)

Lyder alt dette som noget som kunne være interessant, og noget du skal høre mere om, så kontakt os endeligt og vi sætter et møde op hurtigst muligt.

Lignende opslag som kunne have interesse

ansøg

Del dette opslag