Søger React Native programmør til Klima Start-up

  • for 2 år siden
  • 0 har ansøgt
  • 502 visninger

Beskrivelse

Vi er en ny start-up, Klimaholdet, der prøver at gøre danskernes vaner mere klimavenlige. Vi søger en React Native programmør til vores team.

Vores produkt er en et 4-ugers event for gymnasier, folkeskoler og virksomheder. I hold dyster deltagerne om at tage klimavenlige valg i hverdagen. Valg registreres i appen, der viser CO2 besparelsen og livescore fra kampen mod andre hold. 

Vi har en funktionel React Native app med professionelt layout, der er testet med 54 personer. Vi har pt 34 programmeringsopgaver, der skal implementeres inden næste test. Herefter vil vi løbende afholde mindre runder af spillet, samle feedback og optimere appen.

Appen er udgivet på Playstore og kan findes her: https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.klima.klimakampen&fbclid=IwAR1jDyAGQjhNLFTOyzgwbeKJdtDc7pMd0knF3SwyKlVTNOZXSO16JoA7N04 

Vi er pt 3 i teamet:

Nicolai: Kandidat i klimaforandringer. Arbejder fuldtid på dette projekt.

Dan: Datamatiker. Har fuldtidsarbejde ved siden af, så er mest med som support.

Peter: Kommunikation. Har fuldtidsarbejde, så er også mest med som hjælper.


Der vil være masser muligheder for medbestemmelse og at afprøve dine ideer. 

Om projektet

Klimakampen

Årligt, 4-ugers event for gymnasier og virksomheder, hvor man i hold dyster om at tage klimavenlige valg i hverdagen. Ud fra en liste med 34 klimaaktiviteter, registrerer man i appen hvilke man har gennemført i ugens løb. Hvert hold er i en mini-liga med ugentlige match-up mod et andet hold. Flest point/deltager vinder. Der vil være præmier til vinderne. I appen kan man læse

... Læs mere om projektet

Lignende opslag som kunne have interesse

ansøg

Del dette opslag