Udvikler søges til et nyt gamingprojekt - fritidsbasis

  • 2 år siden
  • 0 har ansøgt
  • 614 visninger

Beskrivelse

Hvad?

Vi har i samarbejde med vores tidligere udvikler udviklet en social gaming platform ved navn HiBuddy, du kan se den her https://hibuddy.gg

Missionen med platformen er, at gøre det nemt og bekvemt at finde en ny gaming makker med det samme, uden ventetid.

Hvor langt er I?

Vi har lanceret platformen i beta til Fortnite spillere. Der bliver generelt taget godt imod idéen og har også haft en del igennem systemet. Samtidighedsfaktoren er en udfordring for os, men vi har dog nogle tiltag på vej, som gerne skulle afhjælpe dette problem og det er her du kommer ind i billedet.

Hvad søger I?

Vores tidligere udvikler har valgt at prioritere andre projekter og derfor søger vi en ny. Det er et krav at du kan nikke ja til:

  • Er vild med og har kendskab til gaming/esport

  • Er en haj til node.js og react

  • Har en forståelse for god UI og UX

  • Har lyst til at være en del af et fritidsprojekt

  • Kan lægge 10 - 15 timer om ugen på det (varierende)

Projektet er på fritidsbasis, der er derfor ikke noget krav om, at du går ‘all in’ på det, da vi begge har jobs og/eller studie ved siden af. Vi ser dog gerne, at du er villig til at lægge lidt penge til markedsføring og diverse, sammen med os andre.

Vi bor begge på fyn, så det vil være en fordel, men ikke et krav, at du også bor på fyn.

Hvem er 'vi'?

Jack Hidalgo, 26 år og bor i Odense. Studerer i øjeblikket forretnings-og markedsudvikling cand.merc i Kolding, samt arbejder i Fakta som studiejob.

Emil Jepsen, 25 år og bor i øjeblikket i Assens på vestfyn, men forventer at flytte til Odense inden længe. Er uddannet markedsføringsøkonom og har tre års erfaring som medarbejder i en start-up, som gik fra 2 til 12 medarbejdere.

Er du interesseret eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig, Emil her på siden, på telefon 81714603 eller emil@hibuddy.gg

Lignende opslag som kunne have interesse

ansøg

Del dette opslag